Frimurargolf i Jönköping

Frimurargolfen samlade den här gången deltagare från Smålandsstenar i söder till Linköping i norr.


I veckan tävlade frimurare från hela fördelningen på Jönköpings golfklubb, Smålands äldsta golfbana med spännande utmaningar och vacker natur.
Solen lyste i kapp med kämpande bröder. Bengt Rydell från Jönköping och Arnold Gustavsson från Värnamo lyckades plocka flest poäng men med lägre handikapp vann Bengt den fina vandringspokalen. Håkan Larsson från Vetlanda kom på tredje plats.

Arnold Gustavsson, Bengt Rydell och Håkan Larsson toppade resultatlistan.

Frimurargolfen inom Fjärde fördelningen spelas numera i juni i de södra delarna av fördelningen och i augusti i Linköping. I år deltog glädjande nog bröder från hela fördelningen, från Linköping i norr till Smålandsstenar i söder. Arrangörer var Frimurarsamfälligheten i Jönköping med Anders B Johansson och Bengt Rydell som tävlingsledare.

Text: Bengt Rydell