Spring med Samfonden för bättre hälsa !

I  år är det Samfonden som uppmuntrar bröderna att springa, jogga eller gå tillsammans med andra deltagare på Blodomloppet i Linköping genom att stå för anmälningsavgiften och tröjor.

Det blir andra året i följd som Frimurarna sätter upp ett tält och ordnar med gemensam picknick efter loppet. Alla deltagare får förutom Blodomloppets tröja också en med vårt röda kors och en text på ryggen så att man förstår att det är en frimurare som man har framför sig.
Samfonden vill på detta vis berätta att de finns till för bröderna och att man kan vända sig till den för att få hjälp. Thord Söderlund som är dess ordförande ställer gärna upp och berättar mer om verksamheten för alla som vill lyssna och vänder sig speciellt till fördelningens alla Caritasgrupper. Hör av er till Samfonden med intressanta projekt för brödravård så finns det stora möjligheter att få hjälp med ett bidrag.

Med vänlig hälsning
Ola Axén
0738-45 60 85
ola@axen.me

Fotnot: Lite om ”Blodomloppet” som i år går för 22:a gången och förra året samlade  13  438 deltagare.

Tid torsdagen 31 maj

Plats:Stångebrofältet Linköping.