Varen vaksamme på rallyvägen 10 maj!

Dags att anmäla sig till 2018 års frimureriska klassikerrally.Foto:Håkan Wasén

”Förare starta motorerna” för 2018 års Frimureriska Klassikerrally på Kristi Himmelfärdsdagen  10 jmaj !

Fjolårets segrarteam, Torgny Söderberg och Claes-Göran Strömberg har nu, efter ett omfattande spaningsarbete, fastställt sträckan för årets rally,vilket som vanligt går under det frimureriska mottot, ”Varen vaksamme!”

Rallyt är öppet för  alla frimurare oavsett fördelning som kommer i vardagsbilar 1889-1980, cabriolet oavsett årsmodeller, 2-sitsiga sportbilar,och ”klassiska bilmärken t ex Alfa Romeo, Bentley, Bugatti, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Porsche, Rolls Royce etc. Vid tveksamhet fråga arrangörerna.

Ingen klassiker i garaget? Tänk på att det går att delta i rallyt med lånad bil och även lånad bil med förare. Mer info se länken nedan!

Det frimureriska klassikerrallyt 2018