Gyllene Cirkeln uppvaktade vänlogen Vestfold

 –Det kan komma en stor norsk delegation till Linköping i april.
Det berättar Den Gyllene Cirkelns ordförande mästare Johan Sowa i en reserapport från Norge:
Den Gyllene Cirkelns OM Johan Sowa uppvaktade Jens Christian Mikkelsen ,mitten,som ny Ordförande Mästare i St Andreaslogen Vestfold i Sandefjord, och i samband med installationen avtackades avgående OM Torbjörn Hestnes.t.h
Den Gyllene Cirkelns OM Johan Sowa uppvaktade Jens Christian Mikkelsen ,mitten,som ny Ordförande Mästare i St Andreaslogen Vestfold i Sandefjord, och i samband med installationen avtackades avgående OM Torbjörn Hestnes.t.h

Onsdagen 17/1 installerades Jens Christian Mikkelsen som ny Ordförande Mästare i St Andreaslogen Vestfold i Sandefjord, och i samband med installationen avtackades avgående OM Torbjörn Hestnes

Jag var inbjuden till denna festliga och välbesökta installation och fick för första gången uppleva en norskt installation som är mycket lik vår svenska men ändå inte, eftersom en norsk OM blir installerad, till skillnad från en svensk OM som installerar sig. Jens Christian blev installerad av norska Stormästarens Prokurator Ragnar Tollefsen
Hyllningar och uppvaktningar till såväl avgående som tillträdande OM skedde vid en lunch som föregick installationen. Efter en mycket väl genomförd installation följde en högtidlig måltid med 129 sittande bröder och därefter följde gemytligt samkväm med våra gränslöst trevliga bröder.
Vid lunchen passade jag också på att bjuda våra norska vänner välkomna att besöka oss i april, och av mottagandet att döma kommer en stor delegation.
Johan Sowa
Ordförande Mästare Den Gyllene Cirkeln