Vänta inte – boka och betala jullogen i tid!

En av årets stora begivenheter S:t Jacobs julloge kommer att äga rum fredagen 8 december. Än en gång uppmanas de som anmäler sig att köpa bongar för dryck i förväg för att minska ”köproppen” vid entrén till julborden.

Missa inte årets julbord genom att betala försent. Foto: Håkan Wasén

Även i år äts julbordets läckerheter i  frimurarmatsalen där antalet platser är begränsat. Det torde innebära att det liksom förra året kommer att bli fullsatt och att bröderna bör vara ute i tid med sina anmälningar.

Bröderna får plats inte efter principen först till kvarn med sin anmälan utan först till banken  med måltidsavgiften, 375 kronor, och uppgift vem inbetalningen avser. Avgiften skall betalas in till S:t Jacobs bankgiro 687-5538 . Sista inbetalningsdag är 24 november, om det då finns platser kvar.

Som vanligt blir det en julbetraktelse av S:t Jacobs förste talman Johannes Söderberg, ljuständning och underhållning av den eminenta frimurarkören under ledning av Reine Eriksson.

Klädsel, högtidsdräkt eller mörk kostym.

S:t Jacobs ordförande mästare Gerhard Wennerström hälsar alla hjärtligt välkomna men vädjar också till alla som anmält sig till jullogen på logen att tänka efter före:

– Köp bongar i förväg så slipper ni att stå i kö!

Vid årets loge kommer vissa saker vara något ändrade för att snabba upp entrén till matsalen.

Julloge Anslag 2017