Rallystart på Vretagymnasiet 25 maj 09.00

Årets rallygeneral Herman Kilhlstedt meddelar att startplatsen för årets frimureriska klassikerrally kommer att bli Vretagymnasiet i Vreta Kloster.

Där blir det samling 09.00 för en macka och dryck innan rallyt startar. För den som kommer från annan ort tar man av E 4 vid Tiftrondellen in på motortrafikleden mot Borensberg och Motala. Sedan tar man mot första avfarten th in Ljungsbro och kör in emot samhället och svänger vänster i rondellen vid bensinmacken åter ut mot motortrafikleden. Då ser man Vretagymnasiet till vänster.

Man kan också ta av E 4 vid ”Ikeaavfarten” och köra gamla vägen ut mot Vreta kloster och Berg. Kör  förbi kyrkan genom 30-begränsningen. Efter någon kilometer kommer man fram till den tidigare nämnda rondellen men kör då rakt fram.

Beräknad målgång blir 13-tiden och därefter lunch för de som beställt sådan på Turisthotellet vid Omberg.

Frågor angående rallyt besvaras  av broder Herman Kihlstedt, Malma flygel i Linköping tel 070-773 42 98. Han tar även emot sena anmälningar.