Damförening Kristina Vårprogram 2017

Frimurarnas Damförening Kristina 30 år!

I år fyller vi 30 år, och därför är Du som är fru eller sambo till våra frimurare, varmt välkommen med att fira detta med oss i Frimurarhuset, Norra Strandgatan 40, Jönköping, kl 19.00.

Onsdagen den 15 februari

Kristina Bennodanno
”Uppklätt ikväll!” – Kristina Bennodanno gästar oss och hon visar upp sina tjusiga klänningar från hennes egen butik i Huskvarna ”Dresscloset”.

Onsdagen den 15 mars

Vinprovning
”Vinprovning” – Klas Åkerskog ska hålla en föreläsning om vin där vi också får provsmaka på de goda dryckerna.

Onsdagen den 19 april

Nyströms Trädgård
”La Primavera” – Äntligen är det vår! Följ med oss till ”Nyströms Trädgård” på Axamo Gård. Där ska vi avnjuta god mat och dryck samtidigt som vi får möjlighet att köpa med oss växtligheter hem.
För den som inte kan köra själv eller kan ordna skjuts på egen hand, var vänlig och ta kontakt med någon i styrelsen minst en vecka i förväg. Detta är för att vi ska kunna ordna transport till alla som behöver i god tid.

Lördagen den 6 maj

Jubileumsresa
Jubileumsresa! – Då vi fyller 30 år i år, ordnar vi en jubileumsresa för våra medlemmar med sina respektive. Resan börjar på morgonen och vi anländer hem på kvällen. Destination, pris och mer exakta tider kring resan, kommer att finnas tillgängligt lite längre fram på vårterminen.

Har du missat att betala din medlemsavgift vänligen gör det på plusgirot 4190172-9. Märk ditt namn, telefonnummer och mejladress.

För att planera måltiderna måste anmälan ske till Kristinornas nya emailadress eller till vår klubbmästare senast 2 dagar före sammankomsten. Anmälan är bindande.
Vid anmälan via email, vänligen uppge ert fullständiga namn.

kristinorna@gmail.com
Ulla Olsson, tel 0706-36 21 46

Varmt välkomna!

Maria Eklöw
Ordförande