Åk med på spännande resa till Eksjö!

Hur har bröderna i Eksjö det? Hur har det gått med arbetet att flytta till en helt ny logelokal på den gamla garnisonen i Eksjö?

Concordias fastighet med Mogården
Concordias fastighet med Mogården

Bröderna i Eksjö har tagit ett djärvt steg med nya lokaler och samarbetar bl a med kommunen om ett äldreboende i lokalerna.

Passa på tillfället att  att besöka Eksjö och se resultatet av brödernas arbete.!

Onsdagen den 19 oktober anordnar  Johanneslogen S:t Jacob en bussresa till Eksjö där vi besöker Johanneslogen Concordia. Vi får där delta i en loge i grad I med reception. Avresan  sker från frimurarhuset i Linköping kl 16.15. Logen betalar bussresan. Efter logen är det en brödramåltid. Den betalas av var och en som följer med på resan. Alla bröder är varmt välkomna att följa med på resan. Anmälan om deltagande ska göras senast fredagen den 14 oktober till j@frimurarorden.se eller till sekreteraren i S:t Jacob.

Kontaktperson för resan är Yngve Jansson